Pasica
Pasica

Pasica

Prijavite se

forum-banner

vizazist

seznam porocnih fotografov

Kratka Anketa

Kdo vas bo naličil na poročni dan?

Alice inspirirana poroka
Kot sem napisala v svojem prejšnjem članku.. ne morem prenehat sanjarit o tej ideji. Zato sem naredila inspiracijski kolaž na temo Alice in Wonderland.

Če si tudi ti tista bodoča nevesta, ki razmišlja kakšna bi bila vajina poročna tematika, zakaj ne bi stopila iz povprečja in si ustvarila magičen svet, ki bo samo tvoj in partnerjev. Poskusita nekaj novega in drugačnega.
Vajini otroci bodo navdušeni kako cool sta bila oči in mami na poročni dan. Morda pa bo ta dogodek vama v spomin in vzpodbudo, da to norost še kdaj ponovita.

alica_ib
Na fotografijah: Piškotek "Pojej me!": Cannelle et Vanille / steklenička "Popij me!": Palachinka / Vintage roža iz blaga: Marija Magdalena / Retro look parček: Najdeno tule / Šopek potonk: Jaz / Starinske skodelice za čaj: Bolha / Namizna dekoracija: Cococozy / Vabilo in zahvala: Jaz - Design Affair / Torta - fotografija: Rachel Thurston
(slika)

Takole iz rokava, nekaj idej, kako bi lahko imela svojo čudežno deželo, hočem reči poroko:

Vabila: Lahko dobiš pri meni - Kolaž skodelice iz čudežne dežele ali pa srčne igralne karte...

Obleka:
tale na sliki je meni osebno preprosto popolna (več slik s te poroke si lahko pogledate tule)

Obred in zabava:
na prostem, na (domačem) vrtu, v sadovnjaku, vinogradu, skednju...

Torta: mmmmm smetanasta, klasično več nadstropna

Namizno okrasje: mah in še več mahu! Gobice, vrtne in poljske rožice, pisani krožniki in obarvani kozarci, čajniki in prtički od stare mame, tete ali pa z bolšjega trga

Šopek: čimbolj tisti hip cvetoče cvetje - zdajle cveti španski bezek, potem bodo potonke, pa cinije (ne vem kdaj cvetijo, so mi pa všeč), hortenzije...

Nekaj modrega:
pas na poročni obleki; lak za nohte; senčilo za veke; čeveljci; roža v laseh; rokavičke brez prstov...

Ženin: namesto klasične obleke in kravate bi bil čudovit retro telovnik, zavihani rokavi srajce in pisane nogavice

Darilca za goste: doma narejeni piškoti, zaviti v celofan vrečko z listkom: "Pojej me" in mini stekleničke z likerjem in etiketo "Popij me"

Lokacija za fotografiranje: Arboretum; meni je bil vedno najlepši starinski Volčji potok ali pa cvetoči domači vrt

Rekviziti: kupček igralnih kart; starinske skodelice za čaj; stare ure; klobuk, da bosta s partnerjem zabavala goste kot nora klobučarja;

.... in morda kje kak čisto pravi beli zajček.
Imaš tudi ti kakšno idejo na temo Alice?

Imaš mogoče svoj inspiracijski kolaž?

Prosim, vpiši svoj komentar spodaj, slikco ali kolaž pa pošlji v  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. s pripisom Alica.

Med prejetimi komentarji, bom izžrebala eno izmed vas, ki si bo na moji spletni strani Design Affair, v kategoriji LOVE VABILA, izbrala svoje najljubše vabilo.

Veselo in norčavo eksperimentiranje!
Nataša xo

Všeč mi je poroka v stilu Alice in Wonderland, ker je drugačna, domišlijska, s pridihom romantike, naravna, pravljična in magična. Inspiracijski kolaž me je enostavno navdušil wink

Navodila Uporabnikom

• Prosim preberite si pravila uporabe portala/foruma ...tukaj!
  • Prosim preberite si pravni pouk in izjavo o varnosti osebnih podatkov ...tukaj!
  • Če želite sodelovati v forumu se morate predhodno registrirati ...tukaj!
  • Bi radi sodelovali z nami, potrebujete dodatne informacije, dobite jih ...tukaj!

Kdo je z nami?

Prisotni 30 gostov .